לןגן

לזניה חלבית

מאת: זהר מנדל, פורסם: 01/05/2020 | 09:59
לזניה חלבית

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרכים לרוטב

המצרכים לתערובת הגבינות

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הרוטב:

  2. כדי להגיע למרקם חלד שח הרוטב יש לטחון את העגבניות המרוסקות (אך, לא חובה) ומעבירים לקערה, מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב

  3. אופן הכנת תערובת הגבינות:

  4. מערבבים את כל הגבינות יחד

  5. אופן הרכבת הלזניה:

  6. שמים קצת מהרוטב על תחתית התבנית ושמים דפי לזניה, שופכים שליש מכמות הרוטב ועליה חצי מכמות הגבינות

  7. ושוב, שמים עוד שכבת דפי לזניה, שופכים שליש מכמות הרוטב ועליה חצי מכמות הגבינות

  8. שמים שכבה אחרונה של דפי לזניה ועליה את השליש האחרון של הרוטב, מפזרים גבינה מגורדת

  9. מכסים את התבנית עם נייר הכסף ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, מוציאים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות להשחמת הגבינה