אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

12,439
צפיות

פשטידת תפו''א עם פטריות משגעת

המתכון של
פשטידת תפו''א עם פטריות משגעת

טעימה, פרווה וקלה להכנה

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 תפו''א בינוניים מבושלים לפירה
  • 2 בצלים לבנים קצוצים
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • 3 כפות שמן לטיגון
  • 2 קופסאות פטריות חתוכות שימורים מסוננות או סלסלת פטריות טריות חתוכות
  • 4 כפות מיונז
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 4 ביצים טרופות
  • 4 כפות גדושות קמח תופח
  • 3 כפות אבקת מרק פטריות
  • מעט מלח ומעט פלפל שחור
  • שומשום לפיזור על הפשטידה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 170 מעלות.


  • 2

    למעוך את תפו''א לפירה ולהכניס לקערה..


  • 3

    במחבת לטגן בשמן את הבצלים הקצוצים עד שמזהיבים ואז להוסיף את הפטריות החתוכות..


  • 4

    לטגן יחד כ- 5 דק' נוספות תוך ערבוב..


  • 5

    להכניס לקערת הפירה את כל שאר המרכיבים כולל מהמחבת..


  • 6

    לערבב היטב לעיסה אחידה..


  • 7

    להכניס את התערובת לתבנית פיירקס משומנת או חד פעמית מאלומיניום בינונית וליישר..


  • 8

    לפזר שומשום למעלה ולאפות 40 דק' עד שעה או עד שמזהיבה הפשטידה..


  • 9

    לתת 10 דק' להצטנן ולהתייצב בתום האפייה. היא אפילו יותר טעימה אחרי לילה במקרר!.


  • 10

    בתיאבון ♥.


1

לחמם תנור ל- 170 מעלות.


2

למעוך את תפו''א לפירה ולהכניס לקערה..


3

במחבת לטגן בשמן את הבצלים הקצוצים עד שמזהיבים ואז להוסיף את הפטריות החתוכות..


4

לטגן יחד כ- 5 דק' נוספות תוך ערבוב..


5

להכניס לקערת הפירה את כל שאר המרכיבים כולל מהמחבת..


6

לערבב היטב לעיסה אחידה..


7

להכניס את התערובת לתבנית פיירקס משומנת או חד פעמית מאלומיניום בינונית וליישר..


8

לפזר שומשום למעלה ולאפות 40 דק' עד שעה או עד שמזהיבה הפשטידה..


9

לתת 10 דק' להצטנן ולהתייצב בתום האפייה. היא אפילו יותר טעימה אחרי לילה במקרר!.


10

בתיאבון ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים