לןגן

פשטידת תפו''א עם פטריות משגעת

מאת: אורית לוי, פורסם: 07/03/2019 | 10:27
פשטידת תפו''א עם פטריות משגעת

תקציר המתכון: טעימה, פרווה וקלה להכנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 170 מעלות

  2. למעוך את תפו''א לפירה ולהכניס לקערה.

  3. במחבת לטגן בשמן את הבצלים הקצוצים עד שמזהיבים ואז להוסיף את הפטריות החתוכות.

  4. לטגן יחד כ- 5 דק' נוספות תוך ערבוב.

  5. להכניס לקערת הפירה את כל שאר המרכיבים כולל מהמחבת.

  6. לערבב היטב לעיסה אחידה.

  7. להכניס את התערובת לתבנית פיירקס משומנת או חד פעמית מאלומיניום בינונית וליישר.

  8. לפזר שומשום למעלה ולאפות 40 דק' עד שעה או עד שמזהיבה הפשטידה.

  9. לתת 10 דק' להצטנן ולהתייצב בתום האפייה. היא אפילו יותר טעימה אחרי לילה במקרר!

  10. בתיאבון ♥