תקציר המתכון: טעימה, פרווה וקלה להכנה
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם תנור ל- 170 מעלות
למעוך את תפו''א לפירה ולהכניס לקערה.
במחבת לטגן בשמן את הבצלים הקצוצים עד שמזהיבים ואז להוסיף את הפטריות החתוכות.
לטגן יחד כ- 5 דק' נוספות תוך ערבוב.
להכניס לקערת הפירה את כל שאר המרכיבים כולל מהמחבת.
לערבב היטב לעיסה אחידה.
להכניס את התערובת לתבנית פיירקס משומנת או חד פעמית מאלומיניום בינונית וליישר.
לפזר שומשום למעלה ולאפות 40 דק' עד שעה או עד שמזהיבה הפשטידה.
לתת 10 דק' להצטנן ולהתייצב בתום האפייה. היא אפילו יותר טעימה אחרי לילה במקרר!
בתיאבון ♥