אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

10,404
צפיות

מאפינס ברוקולי וגבינות

המתכון של
מאפינס ברוקולי וגבינות

מאפינס ברוקולי וגבינות

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 בצים
  • 1 כפית מלח
  • 1 גבינה 5 אחוז
  • 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 3 כפות קמח תופח
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 כוסות ברוקולי קצוץ
  • 2 קישואים קלופים ומגוררים ומסוננים
  • שמן לריסוס השקעים
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים את התנור ומשמנים את השקעים.


  • 2

    טורפים את הבצים בקערה מוסיפים.


  • 3

    מלח פילפל ואת הגבינות מערבבים היטב מוסיפים את הקמח והברוקולי.


  • 4

    ומערבבים עד שמתקבלת תערובת .


  • 5

    אחידה .


  • 6

    יוצקים את התערובת לשקעים עד 3/4 .


  • 7

    מהגובה של השקעים .


  • 8

    אופים כ 25 דקות עד שמתקבל צבע זהוב.


1

מחממים את התנור ומשמנים את השקעים.


2

טורפים את הבצים בקערה מוסיפים.


3

מלח פילפל ואת הגבינות מערבבים היטב מוסיפים את הקמח והברוקולי.


4

ומערבבים עד שמתקבלת תערובת .


5

אחידה .


6

יוצקים את התערובת לשקעים עד 3/4 .


7

מהגובה של השקעים .


8

אופים כ 25 דקות עד שמתקבל צבע זהוב.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים