לןגן

מאפינס ברוקולי וגבינות

מאת: יפה כהן, פורסם: 22/01/2019 | 09:18
מאפינס ברוקולי וגבינות

תקציר המתכון: מאפינס ברוקולי וגבינות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ומשמנים את השקעים

  2. טורפים את הבצים בקערה מוסיפים

  3. מלח פילפל ואת הגבינות מערבבים היטב מוסיפים את הקמח והברוקולי

  4. ומערבבים עד שמתקבלת תערובת

  5. אחידה

  6. יוצקים את התערובת לשקעים עד 3/4

  7. מהגובה של השקעים

  8. אופים כ 25 דקות עד שמתקבל צבע זהוב