- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100 גר' גבינת צ'דר מגורד או סוג אחר של גבינה
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים את הביצים, הגבינות, אבקת אפיה, קמח ומלח ומטריפים במטרפה..
-
2
מגרדים את תפוחי האדמה והגזרים וסוחטים מהם את הנוזלים..
-
3
משמנים תבנית אפיה עגולה מסדרים חלק מתפוחי האדמה והגזר בתבנית כמצע, מעל שמים את הגבינה המגורדת .
-
4
את הפטרוזיליה הקצוצה ושופכים מעל את בלילת הגבינות עם הביצים, מכסים עם יתרת תפוחי האדמה והגזר..
-
5
אופים בתנור שחומם ב-250 מעלות כשעה או עד שהפשטידה מתייצבת ומקבלת צבע זהוב חום..
1
בקערה שמים את הביצים, הגבינות, אבקת אפיה, קמח ומלח ומטריפים במטרפה..
2
מגרדים את תפוחי האדמה והגזרים וסוחטים מהם את הנוזלים..
3
משמנים תבנית אפיה עגולה מסדרים חלק מתפוחי האדמה והגזר בתבנית כמצע, מעל שמים את הגבינה המגורדת .
4
את הפטרוזיליה הקצוצה ושופכים מעל את בלילת הגבינות עם הביצים, מכסים עם יתרת תפוחי האדמה והגזר..
5
אופים בתנור שחומם ב-250 מעלות כשעה או עד שהפשטידה מתייצבת ומקבלת צבע זהוב חום..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים