אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,728
צפיות

פשטידת תפו"א גזר אפונה ובצל

המתכון של
פשטידת תפו"א גזר אפונה  ובצל

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 ביצים שלמות
  • ביצה קשה
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 1 תפו"א בינונית מבושלת וחתוכה לקוביות
  • כוס אפונה של סנפרוסט
  • 2 גזרים מבושלים חתוכים לקוביות קטנות
  • 100 גרם תפו"א לפירה
  • 1 כף מרק בצל
  • כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
  • 1 כף קמח
אופן ההכנה
  • 1

    1)מטגנים את הבצל עד להזהבה .


  • 2

    2)מוסיפים את האפונה וממשיכים לטגן ועוד כמה דקות ומכניסים לקירור חצי שעה .


  • 3

    3)שמים בקערה את התפו"א גזר ביצה קשה ומוסיפים את הבצל עם האפונה ופירה ומערבבים.


  • 4

    3)בשלב זה מוסיפים את הביצים מערבבים ורק בסוף את הקמח ושוב מערבבים עד שאין גושים .


  • 5

    .


  • 6

    4 ) מחממים סיר טפלון עם מעט שמן בקוטר 14 ס"מ שופכים את התערבת לסיר מבשלים כ 2 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .


  • 7

    כ 35 עד 40 דקות כל תנור שונה.


1

1)מטגנים את הבצל עד להזהבה .


2

2)מוסיפים את האפונה וממשיכים לטגן ועוד כמה דקות ומכניסים לקירור חצי שעה .


3

3)שמים בקערה את התפו"א גזר ביצה קשה ומוסיפים את הבצל עם האפונה ופירה ומערבבים.


4

3)בשלב זה מוסיפים את הביצים מערבבים ורק בסוף את הקמח ושוב מערבבים עד שאין גושים .


5

.


6

4 ) מחממים סיר טפלון עם מעט שמן בקוטר 14 ס"מ שופכים את התערבת לסיר מבשלים כ 2 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .


7

כ 35 עד 40 דקות כל תנור שונה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים