לןגן

פשטידת תפו"א גזר אפונה ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/11/2018 | 18:26
פשטידת תפו"א גזר אפונה  ובצל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל עד להזהבה

  2. 2)מוסיפים את האפונה וממשיכים לטגן ועוד כמה דקות ומכניסים לקירור חצי שעה

  3. 3)שמים בקערה את התפו"א גזר ביצה קשה ומוסיפים את הבצל עם האפונה ופירה ומערבבים

  4. 3)בשלב זה מוסיפים את הביצים מערבבים ורק בסוף את הקמח ושוב מערבבים עד שאין גושים

  5. 4 ) מחממים סיר טפלון עם מעט שמן בקוטר 14 ס"מ שופכים את התערבת לסיר מבשלים כ 2 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  6. כ 35 עד 40 דקות כל תנור שונה