הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהראשית נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לקוביות ונבשל בסיר עם מים עד לריכוך ..
נסנן ונקרר..
במחבת רחבה נטגן את הבצלים לאחר שקצצנו אותם דק דק עד להשחמה , נוסיף אליהם את קוביות תפוחי האדמה ונמליח ונפלפל מעט. נטגן יחד כמה דקות ..
בקערה נערבב את הביצים עם הפטרוזיליה והגבינות , נוסיף מעט פלפל שחור גרוס ונשפוך לתוך המחבת ..
נכסה עם מכסה את המחבת לפחות ל שמונה דקות, נהפוך את האומלט ונטגן את הצד השני עד להשחמה ..
בהצלחה ובתאבון 🌹.