קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ראשית נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לקוביות ונבשל בסיר עם מים עד לריכוך .
נסנן ונקרר.
במחבת רחבה נטגן את הבצלים לאחר שקצצנו אותם דק דק עד להשחמה , נוסיף אליהם את קוביות תפוחי האדמה ונמליח ונפלפל מעט. נטגן יחד כמה דקות .
בקערה נערבב את הביצים עם הפטרוזיליה והגבינות , נוסיף מעט פלפל שחור גרוס ונשפוך לתוך המחבת .
נכסה עם מכסה את המחבת לפחות ל שמונה דקות, נהפוך את האומלט ונטגן את הצד השני עד להשחמה .
בהצלחה ובתאבון 🌹