לןגן

אומלט - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 20/10/2018 | 17:45
אומלט - דורית כהן

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לקוביות ונבשל בסיר עם מים עד לריכוך .

  2. נסנן ונקרר.

  3. במחבת רחבה נטגן את הבצלים לאחר שקצצנו אותם דק דק עד להשחמה , נוסיף אליהם את קוביות תפוחי האדמה ונמליח ונפלפל מעט. נטגן יחד כמה דקות .

  4. בקערה נערבב את הביצים עם הפטרוזיליה והגבינות , נוסיף מעט פלפל שחור גרוס ונשפוך לתוך המחבת .

  5. נכסה עם מכסה את המחבת לפחות ל שמונה דקות, נהפוך את האומלט ונטגן את הצד השני עד להשחמה .

  6. בהצלחה ובתאבון 🌹