- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 ק"ג תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפרוס חלה ולטבול למשך 20 דקות בקערה עם חלב.
-
2
להפריד ביצים.
-
3
בקערה לערבב חלמונים עם 1/2 כוס סוכר, קינמון, מלח ותפוחי עץ.
-
4
לסחוט חלה לפורר ולהוסיף לקערת תפוחי העץ.
-
5
להקציף חלבונים עם 1 כוס סוכר לקצף יציב.
-
6
להוסיף לקערת תפוחי העץ בתנועות קיפול.
-
7
לחמם תנור ל 180 מעלות.
-
8
לשמן תבנית בחמאה ומעל לפזר פרורי מלח.
-
9
לשטח את בלילת תפוחי העץ.
-
10
מעל לפזר מעט חמאה.
-
11
לאפות עד השחמה .
1
לפרוס חלה ולטבול למשך 20 דקות בקערה עם חלב.
2
להפריד ביצים.
3
בקערה לערבב חלמונים עם 1/2 כוס סוכר, קינמון, מלח ותפוחי עץ.
4
לסחוט חלה לפורר ולהוסיף לקערת תפוחי העץ.
5
להקציף חלבונים עם 1 כוס סוכר לקצף יציב.
6
להוסיף לקערת תפוחי העץ בתנועות קיפול.
7
לחמם תנור ל 180 מעלות.
8
לשמן תבנית בחמאה ומעל לפזר פרורי מלח.
9
לשטח את בלילת תפוחי העץ.
10
מעל לפזר מעט חמאה.
11
לאפות עד השחמה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים