אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

19,359
צפיות

פשטידת ברוקולי דיאטטית

המתכון של
פשטידת ברוקולי דיאטטית

פשטידת ברוקולי עם פטריות בצל וקישוא

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חצי חבילת ברוקולי קפוא
  • חבילת פטריות טריות
  • 2 בצלים בינוניים
  • 1 קישוא
  • 1 קוטג 5%
  • 3 כפות שיבולת שועל (אפשר קמח)
  • 3 ביצים
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • מלח
  • פלפל
  • כורכום
  • כף שטוחה אבקת מרק
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל180 מעלות.


  • 2

    שוטפים את הברוקולי במסננת.


  • 3

    חותכים את הפטריות הטריות לחתיכות גדולות/בינוניות.


  • 4

    קוצצים את הבצל.


  • 5

    מגרדים את הקישוא בפומפיה וסוחטים מהנוזלים.


  • 6

    במחבת מטגנים את הבצל עם הפטריות והברוקולי ומוסיפים מלח ופלפל.


  • 7

    בקערה שמים את שאר המצרכים (לא לשכוח את הקישוא) ואת הירקות שטיגנו, מתבלים במעט מלח ופלפל כורכום וכף שטוחה אבקת מרק מערבבים היטב ויוצקים לתבנית פיירקס.


  • 8

    מכניסים את הפשטידה לתנור על 180 מעלות ל40 דק.


  • 9

    בתאבוןןן!!.


1

מחממים תנור ל180 מעלות.


2

שוטפים את הברוקולי במסננת.


3

חותכים את הפטריות הטריות לחתיכות גדולות/בינוניות.


4

קוצצים את הבצל.


5

מגרדים את הקישוא בפומפיה וסוחטים מהנוזלים.


6

במחבת מטגנים את הבצל עם הפטריות והברוקולי ומוסיפים מלח ופלפל.


7

בקערה שמים את שאר המצרכים (לא לשכוח את הקישוא) ואת הירקות שטיגנו, מתבלים במעט מלח ופלפל כורכום וכף שטוחה אבקת מרק מערבבים היטב ויוצקים לתבנית פיירקס.


8

מכניסים את הפשטידה לתנור על 180 מעלות ל40 דק.


9

בתאבוןןן!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים