- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
8 תפוחי אדמה קלופים מבושלים
-
-
-
-
לתיבול: מלח, פלפל לבן, מעט כרכום
-
-
חשוב
-
סיר עם ידיות שיכול להיכנס לתנור, או סיר ג'חנון ללא ידיות.
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את 8 התפוחי אדמה ואת 3 הביצים..
-
2
מרסקים את תפוחי האדמה.
-
3
מגרדים פנימה את 3 הביצים..
-
4
קוצצים את הכוסברה ומוסיפים פנימה..
-
5
מוסיפים את 8 הביצים הטריות.
-
6
מתבלים במלח, פלפל לבן ומעט כורכום.
-
7
מערבבים הכל יחד.
-
8
להרתיח בסיר רבע כוס שמן על הגז..
-
9
להוסיף את הבלילה, להנמיך את האש ולבשל למשך 15 דקות..
-
10
להעביר לתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות עד להשחמה אחידה..
-
11
כשהפשטידה קרה:.
-
12
להניח צלחת על הסיר ולהפוך את הסיר עם הצלחת בתחתית. הפשטידה תחליק החוצה !.
1
מבשלים את 8 התפוחי אדמה ואת 3 הביצים..
2
מרסקים את תפוחי האדמה.
3
מגרדים פנימה את 3 הביצים..
4
קוצצים את הכוסברה ומוסיפים פנימה..
5
מוסיפים את 8 הביצים הטריות.
6
מתבלים במלח, פלפל לבן ומעט כורכום.
7
מערבבים הכל יחד.
8
להרתיח בסיר רבע כוס שמן על הגז..
9
להוסיף את הבלילה, להנמיך את האש ולבשל למשך 15 דקות..
10
להעביר לתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות עד להשחמה אחידה..
11
כשהפשטידה קרה:.
12
להניח צלחת על הסיר ולהפוך את הסיר עם הצלחת בתחתית. הפשטידה תחליק החוצה !.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים