לןגן

פשטידה

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 24/08/2018 | 03:19
פשטידה

תקציר המתכון: פשטידה טעימה בטירוף ! יפה להגשה ולאירוח.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חשוב

אופן הכנה

  1. מבשלים את 8 התפוחי אדמה ואת 3 הביצים.

  2. מרסקים את תפוחי האדמה

  3. מגרדים פנימה את 3 הביצים.

  4. קוצצים את הכוסברה ומוסיפים פנימה.

  5. מוסיפים את 8 הביצים הטריות

  6. מתבלים במלח, פלפל לבן ומעט כורכום

  7. מערבבים הכל יחד

  8. להרתיח בסיר רבע כוס שמן על הגז.

  9. להוסיף את הבלילה, להנמיך את האש ולבשל למשך 15 דקות.

  10. להעביר לתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות עד להשחמה אחידה.

  11. כשהפשטידה קרה:

  12. להניח צלחת על הסיר ולהפוך את הסיר עם הצלחת בתחתית. הפשטידה תחליק החוצה !