- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
200 גרם ברוקולי של סנפרוסט מבושל חתוך גס
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הברוקולי ואת כל השאר ומטגנים תוך כדי עירבוב כ10 דק.
-
3
2) שופכים לקערה ומכניסים למקרר ל15 דק.
-
4
3) מכניסים את הבצים והקמח ומערבבים עד שאין גושים ושופכים לסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 40 עד 45 דקות מקררים קצת ומחלצים.
1
.
2
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הברוקולי ואת כל השאר ומטגנים תוך כדי עירבוב כ10 דק.
3
2) שופכים לקערה ומכניסים למקרר ל15 דק.
4
3) מכניסים את הבצים והקמח ומערבבים עד שאין גושים ושופכים לסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 40 עד 45 דקות מקררים קצת ומחלצים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים