לןגן

פשטידת ברוקולי🥦

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/06/2018 | 21:59
פשטידת ברוקולי🥦

תקציר המתכון: טעים אין לי מה להוסיף👌🏻

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הברוקולי ואת כל השאר ומטגנים תוך כדי עירבוב כ10 דק

  2. 2) שופכים לקערה ומכניסים למקרר ל15 דק

  3. 3) מכניסים את הבצים והקמח ומערבבים עד שאין גושים ושופכים לסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 40 עד 45 דקות מקררים קצת ומחלצים