הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההפשטידה הזו בהשראת חמותי היקרה. הכנתי שתיים בפסח והן נזללו ומזל ששמרתי עוד כמה מצות כי הילדים כבר ביקשו עוד. אז אם נותרו לכם מצות וקצת בשר טחון תקבלו ארוחת צהריים משביעה וטעימה.לא לשכוח סלט ירוק בצד.
מניחים את המצות בבסיס.מורחים פירה ומפוררים בשר טחון וכך חמש שכבות עד לכיסוי במצה העליונה..
ממלאים את התבנית במים עד גובה 3/4 מהמצות..
מכינים בקערה רבע כוס שמן עם תבלינים ושלוש כוסות מים ושופכים מעל..
אני שמה אבקת שום,מלח,פלפל,פפריקה וכמון..
מכסים בנייר כסף אופים שעה וחצי בתנור חם. .
אם אוהבים קצת שרוף בקצוות כמו אצלי אז אופים עוד עשר דקות ללא כיסוי..
בתאבון..