לןגן

פשטידת מצות ובשר

מאת: רות מזרחי, פורסם: 08/04/2018 | 01:19
פשטידת מצות ובשר

תקציר המתכון: הפשטידה הזו בהשראת חמותי היקרה. הכנתי שתיים בפסח והן נזללו ומזל ששמרתי עוד כמה מצות כי הילדים כבר ביקשו עוד. אז אם נותרו לכם מצות וקצת בשר טחון תקבלו ארוחת צהריים משביעה וטעימה.לא לשכוח סלט ירוק בצד.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים את המצות בבסיס.מורחים פירה ומפוררים בשר טחון וכך חמש שכבות עד לכיסוי במצה העליונה.

  2. ממלאים את התבנית במים עד גובה 3/4 מהמצות.

  3. מכינים בקערה רבע כוס שמן עם תבלינים ושלוש כוסות מים ושופכים מעל.

  4. אני שמה אבקת שום,מלח,פלפל,פפריקה וכמון.

  5. מכסים בנייר כסף אופים שעה וחצי בתנור חם.

  6. אם אוהבים קצת שרוף בקצוות כמו אצלי אז אופים עוד עשר דקות ללא כיסוי.

  7. בתאבון.