- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1 חב' פטריות שמפניון פרוסות
-
1 חב' פטריות פורטבלו פרוסות
-
-
-
1 כף גדושה אבקת מרק פטריות
-
-
-
1 כוס קמח תופח (או קמח רגיל+1 כפית אבקת אפייה)
-
אופן ההכנה
-
1
בכלי סוט'אז,להזהיב את הבצלים ב-3 כפות שמן זית כ-20 דקות עד חצי שעה. .
-
2
להוסיף את הפטריות הפרוסות ולהמשיך ולטגן כ- 20 רגעים נוספים..
-
3
בזמן הטיגון לחתוך את עלי המנגולד. את הגבעול פורסים לחתיכות דקות ואת החלק הירוק חותכים גס..
-
4
מוסיפים את המנגולד לתערובת וממשיכים לטגן עד שהעלים מאבדים מנפחם..
-
5
להוריד את כלי הסוט'אז מהאש ולאחר מספר דקות להוסיף את הביצים, התבלינים והקמח. מערבבים ומוסיפים את המים..
-
6
טועמים את התערובת ומשפרים טעמים..
-
7
יוצקים את התערובת לתבנית בקוטר 26 ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהפשטידה מזהיבה..
1
בכלי סוט'אז,להזהיב את הבצלים ב-3 כפות שמן זית כ-20 דקות עד חצי שעה. .
2
להוסיף את הפטריות הפרוסות ולהמשיך ולטגן כ- 20 רגעים נוספים..
3
בזמן הטיגון לחתוך את עלי המנגולד. את הגבעול פורסים לחתיכות דקות ואת החלק הירוק חותכים גס..
4
מוסיפים את המנגולד לתערובת וממשיכים לטגן עד שהעלים מאבדים מנפחם..
5
להוריד את כלי הסוט'אז מהאש ולאחר מספר דקות להוסיף את הביצים, התבלינים והקמח. מערבבים ומוסיפים את המים..
6
טועמים את התערובת ומשפרים טעמים..
7
יוצקים את התערובת לתבנית בקוטר 26 ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהפשטידה מזהיבה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים