- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
4 כוסות חלב חד פעמית לשתייה קרה
-
-
-
4 כוסות קמח חד פעמית לשתייה קרה
-
למילוי
-
1 בצל חתוך לקוביות קטנות= 140 גרם
-
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
-
-
250 גרם ברוקולי של סנפרוסט
-
-
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
למלית.
-
2
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי .
-
3
2) מוסיפים את הבטטה ומטגנים עד להתרכרות ורק בסוף מוסיפים את הברוקולי.
-
4
3) מוסיפים את התבלינים ואת הדבש ומערבבים .
-
5
ומכניסים לקירור עד להכנת הפנקייק.
-
6
4) מערבבים במיקסר את כל החומרים של הבלילה עד שאין גושים.
-
7
5) מחממים מחבת ושופכים בערך חצי כוס של בלילה ומטגנים כ דק עד 2 דק מצד לצד עד להזהבה .
-
8
6) פורסים פנקייק על משטח העבודה ושמים קצת מלית בהתחלה של הפנקייק סוגרים את שני הצדדים מגלגלים.
-
9
7) מניחים במפגש פיירקס עד להכנת הרוטב שמנת.
-
10
8) הכנת הרוטב שמנת.
-
11
מטגנים את החמאה עם השום ושופכים את השמנת ומוסיפים את כל השאר מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך מעט.
-
12
9) שופכים על הפנקייק ומפזרים גבינה מגורדת אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דק⏲.
1
למלית.
2
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי .
3
2) מוסיפים את הבטטה ומטגנים עד להתרכרות ורק בסוף מוסיפים את הברוקולי.
4
3) מוסיפים את התבלינים ואת הדבש ומערבבים .
5
ומכניסים לקירור עד להכנת הפנקייק.
6
4) מערבבים במיקסר את כל החומרים של הבלילה עד שאין גושים.
7
5) מחממים מחבת ושופכים בערך חצי כוס של בלילה ומטגנים כ דק עד 2 דק מצד לצד עד להזהבה .
8
6) פורסים פנקייק על משטח העבודה ושמים קצת מלית בהתחלה של הפנקייק סוגרים את שני הצדדים מגלגלים.
9
7) מניחים במפגש פיירקס עד להכנת הרוטב שמנת.
10
8) הכנת הרוטב שמנת.
11
מטגנים את החמאה עם השום ושופכים את השמנת ומוסיפים את כל השאר מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך מעט.
12
9) שופכים על הפנקייק ומפזרים גבינה מגורדת אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דק⏲.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים