לןגן

פנקייק במילוי ברוקולי ובטטה מוקרם מבתנור

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 24/12/2017 | 02:37
פנקייק במילוי ברוקולי ובטטה מוקרם מבתנור

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. למלית

  2. 1)מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי

  3. 2) מוסיפים את הבטטה ומטגנים עד להתרכרות ורק בסוף מוסיפים את הברוקולי

  4. 3) מוסיפים את התבלינים ואת הדבש ומערבבים

  5. ומכניסים לקירור עד להכנת הפנקייק

  6. 4) מערבבים במיקסר את כל החומרים של הבלילה עד שאין גושים

  7. 5) מחממים מחבת ושופכים בערך חצי כוס של בלילה ומטגנים כ דק עד 2 דק מצד לצד עד להזהבה

  8. 6) פורסים פנקייק על משטח העבודה ושמים קצת מלית בהתחלה של הפנקייק סוגרים את שני הצדדים מגלגלים

  9. 7) מניחים במפגש פיירקס עד להכנת הרוטב שמנת

  10. 8) הכנת הרוטב שמנת

  11. מטגנים את החמאה עם השום ושופכים את השמנת ומוסיפים את כל השאר מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך מעט

  12. 9) שופכים על הפנקייק ומפזרים גבינה מגורדת אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דק⏲