קטגוריה פשטידות
כשרות כשר פרווה
דרגת קושי קל מאוד
כשרות: כשר פרווה
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
5 תפוחי אדמה בינוני להרתיח על הגז
חצי חבילה כוסברה פטרוזיליה גם
חצי כפית פלפל שחור או לבן
אפשר להוסיף גם ביצים קשות לתערוכת בסוף אבל חותכות על כל התערובת לפני האפיהלהוסיף תהילים החתוכות
אני משתמשת בתבנית סיליקון למה כי זה לא נדבק לדפנות התבנית
לפני הכל לשמן תבנית וחצי כוס שמן לשפחוך לתבנית ולשמןן אותה טוב
לתנור חם מראש 170 מעלות לשעה וחצי ...
אני ככניעה שמההעל טורבו 170
ואז מורידה מהטורבו על אותו החום לחצי שעם או מורידה תחום ל160
זה כבר מוכן אבל סיליקון צריך זמן ישכימו את הפשתידה אז זה יותר נוח
ואז היא משחררת ממש כמו עוגה
אופן ההכנה
1
לאחר הפתיחה של תפוחי האדמה לרסק .
2
להוסיף כוסברה והפטרוזליה .
3
והאמונה והמגזר של סנפורס לא משמורים כי זה יעשה אותה מלוח מידי לערבב הכל להוסיף תביצים לערבב .
4
ואז אפשר להוסיף גם תביצים הקשות ... או ראשי ארטישוק חותכים .
5
חצי כוס שמן ולדמן טוב לתנור 170 מעלות.
6
בהצלחה ... סוניה זוהר.
1
לאחר הפתיחה של תפוחי האדמה לרסק .
2
להוסיף כוסברה והפטרוזליה .
3
והאמונה והמגזר של סנפורס לא משמורים כי זה יעשה אותה מלוח מידי לערבב הכל להוסיף תביצים לערבב .
4
ואז אפשר להוסיף גם תביצים הקשות ... או ראשי ארטישוק חותכים .
5
חצי כוס שמן ולדמן טוב לתנור 170 מעלות.
6
בהצלחה ... סוניה זוהר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים