מחמאר מרוקאי
מאת: סוניה זוהר, פורסם: 06/11/2017 | 00:15
תקציר המתכון:
מומלץ בחום אני אוהבת לשדרג אותו עם ביצים חותכות בפנים התערוכה
בחגים או לאירוח אני שמחה ראשים של ארטישוק חותכים וזה מעדן
ואיפה תבנית סיליקון הצלחה גדולה
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
למתכון
-
5 תפוחי אדמה בינוני להרתיח על הגז
-
שזה מוכן לרסק במרסקת
-
חצי כוס אפונה
-
חצי חבילה כוסברה פטרוזיליה גם
-
לקיצוץ הכל אחרי הריסוק
-
ואז להוסיף להתערבות הכל
-
10 ביצים
-
חצי כפית מלח
-
חצי כפית פלפל שחור או לבן
-
כף מרק עוף
-
אפשר להוסיף גם ביצים קשות לתערוכת בסוף אבל חותכות על כל התערובת לפני האפיהלהוסיף תהילים החתוכות
-
לערב הכל יחד
-
אני משתמשת בתבנית סיליקון למה כי זה לא נדבק לדפנות התבנית
-
לפני הכל לשמן תבנית וחצי כוס שמן לשפחוך לתבנית ולשמןן אותה טוב
-
לתנור חם מראש 170 מעלות לשעה וחצי ...
-
אני ככניעה שמההעל טורבו 170
-
וזה משחים ממש
-
ואז מורידה מהטורבו על אותו החום לחצי שעם או מורידה תחום ל160
-
זה כבר מוכן אבל סיליקון צריך זמן ישכימו את הפשתידה אז זה יותר נוח
-
לתת להיתקרר
-
ואז היא משחררת ממש כמו עוגה
-
בהצלחה
אופן הכנה
-
לאחר הפתיחה של תפוחי האדמה לרסק
-
להוסיף כוסברה והפטרוזליה
-
והאמונה והמגזר של סנפורס לא משמורים כי זה יעשה אותה מלוח מידי לערבב הכל להוסיף תביצים לערבב
-
ואז אפשר להוסיף גם תביצים הקשות ... או ראשי ארטישוק חותכים
-
חצי כוס שמן ולדמן טוב לתנור 170 מעלות
-
בהצלחה ... סוניה זוהר