לןגן

מחמאר מרוקאי

מאת: סוניה זוהר, פורסם: 06/11/2017 | 00:15
מחמאר מרוקאי

תקציר המתכון: מומלץ בחום אני אוהבת לשדרג אותו עם ביצים חותכות בפנים התערוכה בחגים או לאירוח אני שמחה ראשים של ארטישוק חותכים וזה מעדן ואיפה תבנית סיליקון הצלחה גדולה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאחר הפתיחה של תפוחי האדמה לרסק

  2. להוסיף כוסברה והפטרוזליה

  3. והאמונה והמגזר של סנפורס לא משמורים כי זה יעשה אותה מלוח מידי לערבב הכל להוסיף תביצים לערבב

  4. ואז אפשר להוסיף גם תביצים הקשות ... או ראשי ארטישוק חותכים

  5. חצי כוס שמן ולדמן טוב לתנור 170 מעלות

  6. בהצלחה ... סוניה זוהר