1) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון ומקררים מעט .
2
2) מכניסים את שאר הדברים ומערבבים , .
3
מתחילים לסדר עלי של לזניה בתבנית פיירקס 20/30 ,מכסים מלית על כל השטח מפזרים גבינה מגורדת מכסים העלי לזניה ושוב תערובת שוב גבינה מגורדת וככה עד שמסיימים עם התערובת ומסיימים עם מלית .
4
3)אופן ההכנת הרוטב.
5
מטגנים את השום עם החמאה ושמן זית .
6
ושופכים את השמנת לבישול ואת כל השאר, מבשלים 5 דק🕐ושופכים על כל התבנית.
7
4) מפזרים גבינה,מכסים בנייר כסף ואופים 30 ⏲דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
8
ועוד 10 דק⏲ללא נייר.
9
בתאבון.
10
Jacqueline fadelon.
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון ומקררים מעט .
2
2) מכניסים את שאר הדברים ומערבבים , .
3
מתחילים לסדר עלי של לזניה בתבנית פיירקס 20/30 ,מכסים מלית על כל השטח מפזרים גבינה מגורדת מכסים העלי לזניה ושוב תערובת שוב גבינה מגורדת וככה עד שמסיימים עם התערובת ומסיימים עם מלית .
4
3)אופן ההכנת הרוטב.
5
מטגנים את השום עם החמאה ושמן זית .
6
ושופכים את השמנת לבישול ואת כל השאר, מבשלים 5 דק🕐ושופכים על כל התבנית.
7
4) מפזרים גבינה,מכסים בנייר כסף ואופים 30 ⏲דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.