לןגן

לזניה פטריות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 01/10/2017 | 06:18
לזניה פטריות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון ומקררים מעט

  2. 2) מכניסים את שאר הדברים ומערבבים ,

  3. מתחילים לסדר עלי של לזניה בתבנית פיירקס 20/30 ,מכסים מלית על כל השטח מפזרים גבינה מגורדת מכסים העלי לזניה ושוב תערובת שוב גבינה מגורדת וככה עד שמסיימים עם התערובת ומסיימים עם מלית

  4. 3)אופן ההכנת הרוטב

  5. מטגנים את השום עם החמאה ושמן זית

  6. ושופכים את השמנת לבישול ואת כל השאר, מבשלים 5 דק🕐ושופכים על כל התבנית

  7. 4) מפזרים גבינה,מכסים בנייר כסף ואופים 30 ⏲דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  8. ועוד 10 דק⏲ללא נייר

  9. בתאבון

  10. Jacqueline fadelon