אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

509
צפיות

פשטידת בטטה וגבינת שמנת ובצל עטופה בבצק מלווח

המתכון של
פשטידת בטטה וגבינת שמנת  ובצל עטופה בבצק מלווח

כל מילה.......

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי
  • עוד רעיון משוגע שלי
  • פשטידת בטטה עם בצל וגבינה שמנת עטופה בבצק מלווח
  • מצרכים הדרושים
  • 1 בצל קצוץ דק דק
  • 3 בטטות מבושלות ומרוסקות
  • 4 ביצים large
  • 2 כפות גבינה שמנת 30%
  • 2 כפות אבקת פטריות
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 5 עלי בזיליקום קצוצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 עלי מלווה
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הבטטה ואת התבלינים ומטגנים כעוד 5 דק⏲ תוך כדי ערבוב ,מכבים את הגז ומכניסים את הגבינה ומערבבים , מכניסים לקירור❄מוחלט .


  • 2

    2)מוציאים את התערובת ומכניסים את הביצים אחד אחד ומערבבים לאחר מכן את הקמח.


  • 3

    3)מרדדים עלי אחד של מלווח ומניחים אותו בסיר טפלון משומן בקוטר 14ס"מ וחותכים את השוליים ושופכים את התערובת.


  • 4

    4) מרדדים את העלי השני וחותכים עיגול בקוטר הסיר ומניחים מעל ואופים בתנור שחומם מראש.


  • 5

    ל 180 מעלות🎚.


  • 6

    כ35 עד 40 דק⏲.


  • 7

    בהצלחה.


  • 8

    Jacqueline fadelon.


1

1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הבטטה ואת התבלינים ומטגנים כעוד 5 דק⏲ תוך כדי ערבוב ,מכבים את הגז ומכניסים את הגבינה ומערבבים , מכניסים לקירור❄מוחלט .


2

2)מוציאים את התערובת ומכניסים את הביצים אחד אחד ומערבבים לאחר מכן את הקמח.


3

3)מרדדים עלי אחד של מלווח ומניחים אותו בסיר טפלון משומן בקוטר 14ס"מ וחותכים את השוליים ושופכים את התערובת.


4

4) מרדדים את העלי השני וחותכים עיגול בקוטר הסיר ומניחים מעל ואופים בתנור שחומם מראש.


5

ל 180 מעלות🎚.


6

כ35 עד 40 דק⏲.


7

בהצלחה.


8

Jacqueline fadelon.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים