- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4 כפות שמן זית או 4 כפות שמן קנולה.
-
2 בטטות בינוניות קלופות ומגוררות בפומפיה דק.
-
1 גזר גדול מקולף ומגורר בפומפיה דק.
-
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות.
-
-
1 גביע שמנת חמוצה 15%(200 גרם).
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור אפייה ל-180 מעלות.
-
2
במחבת טפלון להוסיף את השמן ולטגן את הבטטות, גזר והבצלים עד להזהבה קלה.
-
3
להעביר לקערה גדולה את הבטטות, הגזר והבצלים ולהוסיף את כל מרכיבי מיני הפשטידות ולערבב היטב.
-
4
למלא בתערובת תבניות מאפינס קטנות, משומנות קלות, כמעט עד הסוף.
-
5
להעביר לתבנית אפייה כאמור, לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לאפות כ-25 דקות עד שהפשטידות יציבות ומוזהבות.
-
6
טיפ: לקבלת פשטידות מושלמות, ממליצה לאפות בתבניות מאפינס "סיליקון".
-
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
לחמם תנור אפייה ל-180 מעלות.
2
במחבת טפלון להוסיף את השמן ולטגן את הבטטות, גזר והבצלים עד להזהבה קלה.
3
להעביר לקערה גדולה את הבטטות, הגזר והבצלים ולהוסיף את כל מרכיבי מיני הפשטידות ולערבב היטב.
4
למלא בתערובת תבניות מאפינס קטנות, משומנות קלות, כמעט עד הסוף.
5
להעביר לתבנית אפייה כאמור, לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לאפות כ-25 דקות עד שהפשטידות יציבות ומוזהבות.
6
טיפ: לקבלת פשטידות מושלמות, ממליצה לאפות בתבניות מאפינס "סיליקון".
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים