אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,741
צפיות

פשטידת ברוקולי גמבה בצל ופטריות

המתכון של
פשטידת ברוקולי גמבה בצל ופטריות

מושלם ביותר

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • פשטידה בטטה , ברוקולי, גמבה,פטריות ובצל
  • מצרכים הדרושים
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 150 גרם בטטה מבושל וחתוך לקוביות קטנות
  • 140 גרם ברוקולי טרי או מבושל וקצוץ דק או אפשר של סנפרוסט
  • 1 קופסת פטריות קצוצות גס
  • 1/2 גמבה קצוצה
  • 2 כפות אבקת פטריות
  • 1 ביצה קשה קצוצה
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף דבש
  • 3 כפות קמח תופח
  • 5 בצים
  • מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומוסיפים את שאר המרכיבים ואת הביצים רק בסוף ומטגנים עד 5 דק⏱מכניסים לקירור ל10 דקות לפחות.


  • 2

    2) שופכים לסיר טפלון משומן .


  • 3

    בקוטר 14 ס"מ ..


  • 4

    אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .


  • 5

    שעה ⏱.


  • 6

    בהצלחה😊.


  • 7

    Jacqueline fadelon.


1

1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומוסיפים את שאר המרכיבים ואת הביצים רק בסוף ומטגנים עד 5 דק⏱מכניסים לקירור ל10 דקות לפחות.


2

2) שופכים לסיר טפלון משומן .


3

בקוטר 14 ס"מ ..


4

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .


5

שעה ⏱.


6

בהצלחה😊.


7

Jacqueline fadelon.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים