פשטידת ברוקולי גמבה בצל ופטריות
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/08/2017 | 17:23
תקציר המתכון:
מושלם ביותר
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
פשטידה בטטה , ברוקולי, גמבה,פטריות ובצל
-
מצרכים הדרושים
-
1 בצל קצוץ דק
-
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
-
150 גרם בטטה מבושל וחתוך לקוביות קטנות
-
140 גרם ברוקולי טרי או מבושל וקצוץ דק או אפשר של סנפרוסט
-
1 קופסת פטריות קצוצות גס
-
1/2 גמבה קצוצה
-
2 כפות אבקת פטריות
-
1 ביצה קשה קצוצה
-
1/2 כפית אגוז מוסקט
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף דבש
-
3 כפות קמח תופח
-
5 בצים
-
מלח לפי הטעם
אופן הכנה
-
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומוסיפים את שאר המרכיבים ואת הביצים רק בסוף ומטגנים עד 5 דק⏱מכניסים לקירור ל10 דקות לפחות
-
2) שופכים לסיר טפלון משומן
-
בקוטר 14 ס"מ .
-
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
-
שעה ⏱
-
בהצלחה😊
-
Jacqueline fadelon