לןגן

פשטידת ברוקולי גמבה בצל ופטריות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/08/2017 | 17:23
פשטידת ברוקולי גמבה בצל ופטריות

תקציר המתכון: מושלם ביותר

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומוסיפים את שאר המרכיבים ואת הביצים רק בסוף ומטגנים עד 5 דק⏱מכניסים לקירור ל10 דקות לפחות

  2. 2) שופכים לסיר טפלון משומן

  3. בקוטר 14 ס"מ .

  4. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

  5. שעה ⏱

  6. בהצלחה😊

  7. Jacqueline fadelon