אופן הכנת מילוי הבשר: לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עם הבצל, להוסיף תבלינים לערבב להוסיף את הפטרוזיליה ולבשל על אש בינונית במשך כחצי שעה..
3
לקרר את הבשר..
4
בתבנית חד פעמית משטחים את פירה התפו"א מוסיפים מעל את הבשר הטחון..
5
מכסים את הבשר טחון עם שכבה נוספת של פירה חותכים למעויינים או ריבועים מברישים בשמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה. בערך חצי עד 3/4 שעה..
6
שדרוג מעולה לקובה הפטטה הידועה במקום להכין קובות ולטגן מכינים פשטידה ואופים בריא ופחות משמין..
7
טעים כדאי להכין לא תתאכזבו.
1
מסננים את תפו"א ומועכים לפירה..
2
אופן הכנת מילוי הבשר: לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עם הבצל, להוסיף תבלינים לערבב להוסיף את הפטרוזיליה ולבשל על אש בינונית במשך כחצי שעה..
3
לקרר את הבשר..
4
בתבנית חד פעמית משטחים את פירה התפו"א מוסיפים מעל את הבשר הטחון..
5
מכסים את הבשר טחון עם שכבה נוספת של פירה חותכים למעויינים או ריבועים מברישים בשמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה. בערך חצי עד 3/4 שעה..
6
שדרוג מעולה לקובה הפטטה הידועה במקום להכין קובות ולטגן מכינים פשטידה ואופים בריא ופחות משמין..