- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
חצי כוס פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עד להשחמה.
-
2
להוסיף את הפטריות אחרי ששטפנו וקצצנו אותן,.
-
3
בקערה, לערבב בצל ופטריות אחרי שטוגנו ,.
-
4
להוסיף את הקמח, ביצים ואת הגבינות .
-
5
לתבל בשתי כפות אבקת מרק פטריות , מלח ומעט פלפל שחור גרוס ..
-
6
לפזר למעלה פירורי לחם מוזהבים ..
-
7
לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה של הפשטידה ..
-
8
בתאבון ובהצלחה. 🌹.
1
לטגן את הבצל עד להשחמה.
2
להוסיף את הפטריות אחרי ששטפנו וקצצנו אותן,.
3
בקערה, לערבב בצל ופטריות אחרי שטוגנו ,.
4
להוסיף את הקמח, ביצים ואת הגבינות .
5
לתבל בשתי כפות אבקת מרק פטריות , מלח ומעט פלפל שחור גרוס ..
6
לפזר למעלה פירורי לחם מוזהבים ..
7
לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה של הפשטידה ..
8
בתאבון ובהצלחה. 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים