לןגן

פשטידת פטריות חלבית

מאת: דורית כהן, פורסם: 01/07/2017 | 11:38
פשטידת פטריות חלבית

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להשחמה

  2. להוסיף את הפטריות אחרי ששטפנו וקצצנו אותן,

  3. בקערה, לערבב בצל ופטריות אחרי שטוגנו ,

  4. להוסיף את הקמח, ביצים ואת הגבינות

  5. לתבל בשתי כפות אבקת מרק פטריות , מלח ומעט פלפל שחור גרוס .

  6. לפזר למעלה פירורי לחם מוזהבים .

  7. לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה של הפשטידה .

  8. בתאבון ובהצלחה. 🌹