אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,146
צפיות

פשטידת פסטה איטלקית עם בטטה גמבה ובצל

המתכון של
פשטידת פסטה איטלקית עם בטטה גמבה ובצל

טעם של איטליה

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • משקל למזון
  • 275 גרם בטטה חתוכה לקוביות קטנות
  • 200 גרם גמבה חתוך לקוביות קטנות
  • 420 גרם פסטה איטלקית (טליאטלה) של שופרסל מבושלת
  • 1 1/4 כף של אבקת בצל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פטרוזיליה יבשה
  • 1 כף דבש
  • 1 ביצה קשה חתוכה לחתיכות קטנות
  • 6 ביצים
  • 2 כפות קמח
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1)מטגנים עם קצת שמן את הבצל וגמבה ובטטה ל5 דק⏱.


  • 3

    2) מכניסים את כל שאר החומרים בלי הביצים החיות ובלי הקמח ופסטה, ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד להתרכחות הבטטה.


  • 4

    .


  • 5

    3) שופכים לקערה ומכניסים לקירור ❄מוחלט.


  • 6

    4) מכניסים את הפסטה ,ההמבושלת מערבבים ולאחר מכן מכניסים את הביצים והקמח מערבביםהיטב .


  • 7

    ושופכים את התערובת לתבנית פיירקס מרופדת בנייר אפייה ומשומנת 24/14 .


  • 8

    ואופים בתנור שחומם מראש.


  • 9

    ל 180 מעלות .


  • 10

    כ 25 דק ⏱.


1

.


2

1)מטגנים עם קצת שמן את הבצל וגמבה ובטטה ל5 דק⏱.


3

2) מכניסים את כל שאר החומרים בלי הביצים החיות ובלי הקמח ופסטה, ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד להתרכחות הבטטה.


4

.


5

3) שופכים לקערה ומכניסים לקירור ❄מוחלט.


6

4) מכניסים את הפסטה ,ההמבושלת מערבבים ולאחר מכן מכניסים את הביצים והקמח מערבביםהיטב .


7

ושופכים את התערובת לתבנית פיירקס מרופדת בנייר אפייה ומשומנת 24/14 .


8

ואופים בתנור שחומם מראש.


9

ל 180 מעלות .


10

כ 25 דק ⏱.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים