לןגן

פשטידת פסטה איטלקית עם בטטה גמבה ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 27/06/2017 | 14:50
פשטידת פסטה איטלקית עם בטטה גמבה ובצל

תקציר המתכון: טעם של איטליה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים עם קצת שמן את הבצל וגמבה ובטטה ל5 דק⏱

  2. 2) מכניסים את כל שאר החומרים בלי הביצים החיות ובלי הקמח ופסטה, ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד להתרכחות הבטטה

  3. 3) שופכים לקערה ומכניסים לקירור ❄מוחלט

  4. 4) מכניסים את הפסטה ,ההמבושלת מערבבים ולאחר מכן מכניסים את הביצים והקמח מערבביםהיטב

  5. ושופכים את התערובת לתבנית פיירקס מרופדת בנייר אפייה ומשומנת 24/14

  6. ואופים בתנור שחומם מראש

  7. ל 180 מעלות

  8. כ 25 דק ⏱