תקציר המתכון: טעם של איטליה
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1)מטגנים עם קצת שמן את הבצל וגמבה ובטטה ל5 דק⏱
2) מכניסים את כל שאר החומרים בלי הביצים החיות ובלי הקמח ופסטה, ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד להתרכחות הבטטה
3) שופכים לקערה ומכניסים לקירור ❄מוחלט
4) מכניסים את הפסטה ,ההמבושלת מערבבים ולאחר מכן מכניסים את הביצים והקמח מערבביםהיטב
ושופכים את התערובת לתבנית פיירקס מרופדת בנייר אפייה ומשומנת 24/14
ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות
כ 25 דק ⏱