אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,246
צפיות

פשטידת לקט ירקות ותפו"א

המתכון של
פשטידת לקט ירקות ותפו"א

מהירה להכנה

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • פשטידה לקט ירקות ותפו"א
  • מצרכים הדרושים
  • 250 גרם לקט יקרות קפואים
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 תפו"א מבושל וחתוך לקוביות
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף דבש
  • 2 כפות גדושות של קמח
  • 4 ביצים
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הלקט ירקות , תפו"א ואת התבלינים ומטגנים עוד 5 דק⏱.


  • 2

    2) מכניסים את התערובת למקפיא לקירור מוחלט .


  • 3

    3) מכניסים את הקמח ומערבבים ואת הביצים .


  • 4

    4) משמנים סיר טפלון בקוטר 14 ס"מ, שופכים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש .


  • 5

    ל 180 מעלות כ35 דק ⏱מקררים ומגישים.


1

1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הלקט ירקות , תפו"א ואת התבלינים ומטגנים עוד 5 דק⏱.


2

2) מכניסים את התערובת למקפיא לקירור מוחלט .


3

3) מכניסים את הקמח ומערבבים ואת הביצים .


4

4) משמנים סיר טפלון בקוטר 14 ס"מ, שופכים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש .


5

ל 180 מעלות כ35 דק ⏱מקררים ומגישים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים