אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,837
צפיות

פאי ברוקולי בטטה

המתכון של
פאי ברוקולי בטטה

כל מילה נוספת מיותרת

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • קיש ברוקולי בטטה
  • 🌳🍠
  • מצרכים הדרושים לתחתית
  • 250 גרם קמח
  • 1 חלמון(צהוב)
  • 125 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כוס מים חד פעמי לשתיה קרה
  • קורט מלח
  • מצרכים למלית
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 200 גרם ברוקולי של סנפרוסט קצוץ
  • 200 גרם בטטה חתוכה לקוביות קטנות
  • 2 כפות אבקת בצל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס שמנת לבישול
  • 1 ביצה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת לא משנה איזה כל גבינה תבוא לברכה
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה לתחתית .


  • 2

    1) שמים בקערה ללא מיקסר את הקמח , ביצה מים ומלח, מערבבים ובהדרגה את החמאה ועם הידיים עובדים עד לאיחוד ועד לקבלת בצק רך וחלק .


  • 3

    2) מרדדים על נייר אפייה לעיגול ומניחים על תבנית יורדת עגולה בקוטר 26 ס"מ , מכניסים לקירור עד להכנת המלית .


  • 4

    3) מטגנים את הבצל עם בטטה עד להתרכחות הבטטה , מכבים את גז ומכניסים את התבלינים ואת השמנת, מערבבים ומכניסים לקירור.


  • 5

    1/2 שעה⏱.


  • 6

    4) לאחר חצי שעה מכניסים את הביצה .


  • 7

    5) מוציאים את התחתית ושופכים את כל התערובת בצורה שווה, מפזרים גבינה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש .


  • 8

    ל 180 מעלות.


  • 9

    כ 35 דק ⏱.


1

אופן ההכנה לתחתית .


2

1) שמים בקערה ללא מיקסר את הקמח , ביצה מים ומלח, מערבבים ובהדרגה את החמאה ועם הידיים עובדים עד לאיחוד ועד לקבלת בצק רך וחלק .


3

2) מרדדים על נייר אפייה לעיגול ומניחים על תבנית יורדת עגולה בקוטר 26 ס"מ , מכניסים לקירור עד להכנת המלית .


4

3) מטגנים את הבצל עם בטטה עד להתרכחות הבטטה , מכבים את גז ומכניסים את התבלינים ואת השמנת, מערבבים ומכניסים לקירור.


5

1/2 שעה⏱.


6

4) לאחר חצי שעה מכניסים את הביצה .


7

5) מוציאים את התחתית ושופכים את כל התערובת בצורה שווה, מפזרים גבינה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש .


8

ל 180 מעלות.


9

כ 35 דק ⏱.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים