לןגן

פאי ברוקולי בטטה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/05/2017 | 17:55
פאי ברוקולי בטטה

תקציר המתכון: כל מילה נוספת מיותרת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה לתחתית

  2. 1) שמים בקערה ללא מיקסר את הקמח , ביצה מים ומלח, מערבבים ובהדרגה את החמאה ועם הידיים עובדים עד לאיחוד ועד לקבלת בצק רך וחלק

  3. 2) מרדדים על נייר אפייה לעיגול ומניחים על תבנית יורדת עגולה בקוטר 26 ס"מ , מכניסים לקירור עד להכנת המלית

  4. 3) מטגנים את הבצל עם בטטה עד להתרכחות הבטטה , מכבים את גז ומכניסים את התבלינים ואת השמנת, מערבבים ומכניסים לקירור

  5. 1/2 שעה⏱

  6. 4) לאחר חצי שעה מכניסים את הביצה

  7. 5) מוציאים את התחתית ושופכים את כל התערובת בצורה שווה, מפזרים גבינה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש

  8. ל 180 מעלות

  9. כ 35 דק ⏱