- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
-
-
1 בטטה גדולה מבושלת ומרוסקת
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה .
-
3
2)מכבים את גז ומכניסים את הבטטה, לבבות דקל, בצים קשות ואת התבלינים , ממתינים לקירור מוחלט ומכניסים את הביצים ורק בסוף את הקמח , מערבבים עד לאיחוד .
-
4
3) שופכים את הבלילה לתבנית סיליקון משומנת בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אנגליש קייק.
-
5
ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ40 דק⏱.
-
6
בהצלחה ובתאבון 😊.
1
.
2
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה .
3
2)מכבים את גז ומכניסים את הבטטה, לבבות דקל, בצים קשות ואת התבלינים , ממתינים לקירור מוחלט ומכניסים את הביצים ורק בסוף את הקמח , מערבבים עד לאיחוד .
4
3) שופכים את הבלילה לתבנית סיליקון משומנת בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אנגליש קייק.
5
ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ40 דק⏱.
6
בהצלחה ובתאבון 😊.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים