אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

10,700
צפיות

פשטידת פטריות וגבינה

המתכון של
פשטידת פטריות וגבינה

פשטידה מעולה לאירוח או ארוחת ערב קלה וטעימה. מגישים לצד סלט ירקות עשיר ונהנים.

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קופסא פטריות
  • 2 בצלים קצוצים
  • 3 שיני שום קצוצות
  • גביע קוטג' 5%
  • גביע גבינה לבנה 5%
  • גביע שמנת חמוצה
  • 4 כפות גדושות קמח מנופה
  • כפית שטוחה אבקת אפיה לערבב עם הקמח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית מלח
  • 3 ביצים
  • 200 גר' גבינה צהובה מגורדת
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, היטב..


  • 2

    מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן עוד כמה דקות. קוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל ולשום, מטגנים עוד כמה דקות מכבים את הגז..


  • 3

    בקערה נפרדת מערבבים את שאר חומרי הפשטידה..


  • 4

    מוסיפים את הבצל, השום והפטריות ומערבבים היטב..


  • 5

    משמנים תבנית מלבנית בינונית מוזגים לתוכה את הפשטידה ואופים בחום של 180 מעלות כ-3/4 שעה עד שעה..


  • 6

    אם רוצים יכולים למזוג את הפשטידה לתבניות אישות..


1

בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, היטב..


2

מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן עוד כמה דקות. קוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל ולשום, מטגנים עוד כמה דקות מכבים את הגז..


3

בקערה נפרדת מערבבים את שאר חומרי הפשטידה..


4

מוסיפים את הבצל, השום והפטריות ומערבבים היטב..


5

משמנים תבנית מלבנית בינונית מוזגים לתוכה את הפשטידה ואופים בחום של 180 מעלות כ-3/4 שעה עד שעה..


6

אם רוצים יכולים למזוג את הפשטידה לתבניות אישות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים