לןגן

פשטידת פטריות וגבינה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 01/02/2017 | 19:59
פשטידת פטריות וגבינה

תקציר המתכון: פשטידה מעולה לאירוח או ארוחת ערב קלה וטעימה. מגישים לצד סלט ירקות עשיר ונהנים.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, היטב.

  2. מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן עוד כמה דקות. קוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל ולשום, מטגנים עוד כמה דקות מכבים את הגז.

  3. בקערה נפרדת מערבבים את שאר חומרי הפשטידה.

  4. מוסיפים את הבצל, השום והפטריות ומערבבים היטב.

  5. משמנים תבנית מלבנית בינונית מוזגים לתוכה את הפשטידה ואופים בחום של 180 מעלות כ-3/4 שעה עד שעה.

  6. אם רוצים יכולים למזוג את הפשטידה לתבניות אישות.