הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקינוח מהיר וקל. מומלץ להגיש חם ליד כדור גלידה וניל.
המיסי על אש נמוכה את השוקולד על להמסה.
הסירי מהאש והוסיפי את המרגרינה וממרח השוקולד .
ערבבי עד להמסה מלאה של המרגרינה.
העבירי את התערובת לשקית זילוף.
פתחי דף אחד של בצק פילו וחצי לאורך.
רססי שמן וזלפי מהתערובת על קצה הדף.
גלגלי את הדף לצורת סיגר.
הניכי בתבנית אפיה ומשחי את הסיגרים בחלמון ביצה .
פזרי מעל את הסוכריות.
הכניסי לאפיה של 10 דק עד שמזהיב..
בתאבון.