הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפאי תפוחים עסיסי... נראה טוב וטעים מאוד... בצק פריך וטעים... מנה מהממת ושכיף להגיש...
לסירופ:.
להרתיח את כל המרכיבים, עד להמסה, לשמור במקרר.
למלית: .
בסיר קטן על האש להניח תפוחים מגולענים, קלופים וחתוכים לקוביות.
להוסיף לסיר את המים, סוכר, מיץ לימון, וקינמון.
כ-15 דקות עד לריכוך של התפוחים, להוסיף בזרם דק את הקורנפלור ולערבב.
לכבות את האש ולהוסיף את המרגרינה, לצנן מעט.
לבצק: .
ללוש את כל החומרים בוו גיטרה לבצק אחיד וחלק, לחלק את הבצק ל-2 שקיות אוכל, לצנן לגמרי במקרר.
לרדד עלה בגודל תבנית עגולה מס' 30(כולל הדפנות).
לאפות בתבנית כ-10 דקות על חום 180 מעלות .
להוציא מהתנור לצנן במקרר שיהיה קר לגמרי, להוסיף את המלית שהתקררה, לשטח בצורה אחידה.
עם מטריצה/ברידוד פשוט להוסיף את העלה העליון לעוגה.
לאפות עוד כ-20 דקות עד לקבלת גוון שחום.
להוציא מהתנור ולהבריש מיד בסירופ.
אפשר להמיר את הסירופ באבקת סוכר רק כשהעוגה מתקררת.