תקציר המתכון: פאי תפוחים עסיסי... נראה טוב וטעים מאוד... בצק פריך וטעים... מנה מהממת ושכיף להגיש...
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לסירופ:
להרתיח את כל המרכיבים, עד להמסה, לשמור במקרר
למלית:
בסיר קטן על האש להניח תפוחים מגולענים, קלופים וחתוכים לקוביות
להוסיף לסיר את המים, סוכר, מיץ לימון, וקינמון
כ-15 דקות עד לריכוך של התפוחים, להוסיף בזרם דק את הקורנפלור ולערבב
לכבות את האש ולהוסיף את המרגרינה, לצנן מעט
לבצק:
ללוש את כל החומרים בוו גיטרה לבצק אחיד וחלק, לחלק את הבצק ל-2 שקיות אוכל, לצנן לגמרי במקרר
לרדד עלה בגודל תבנית עגולה מס' 30(כולל הדפנות)
לאפות בתבנית כ-10 דקות על חום 180 מעלות
להוציא מהתנור לצנן במקרר שיהיה קר לגמרי, להוסיף את המלית שהתקררה, לשטח בצורה אחידה
עם מטריצה/ברידוד פשוט להוסיף את העלה העליון לעוגה
לאפות עוד כ-20 דקות עד לקבלת גוון שחום
להוציא מהתנור ולהבריש מיד בסירופ
אפשר להמיר את הסירופ באבקת סוכר רק כשהעוגה מתקררת