אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

3,240
צפיות

ורניקי דובדבנים vareniki

המתכון של
ורניקי דובדבנים vareniki

מתכון של אלינה אורמן מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 צנצנות דובדבנים בסירופ ללא חרצן מסוננות
  • 2 וחצי כוסות קמח לבן לפסטה
  • כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 כף קורנפלור
  • קורט מלח.
  • שמנת חמוצה טרה
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את הקמח עם המים, הביצה והמלח עד לקבלת בצק אחיד .


  • 2

    לתת לו לנוח לפחות 10 דקות עטוף במקרר. .


  • 3

    להוציא מהמקרר ולחתוך ל 3 חלקים.


  • 4

    לרדד ולחרוץ לעיגולים .


  • 5

    לשים בכל עיגול 2 דובדבנים וחצי כפית סוכר (אפשר פחות) וסוגרים בצורת חצי ירח.


  • 6

    לבלש את המיץ של הדובדבנים עם חצי כוס סוכר וכף קורנפלור עד לרתיחה .


  • 7

    לכבות את האש ולתת להתקרר מעט.


  • 8

    לבשל את הכיסונים לבשל בסיר מים עם קורט מלח עד שהם צפים ולהוציא ישר לסירופ של הדובדבנים..


  • 9

    ניתן להגיש עם כף שמנת חמוצה.


1

לערבב את הקמח עם המים, הביצה והמלח עד לקבלת בצק אחיד .


2

לתת לו לנוח לפחות 10 דקות עטוף במקרר. .


3

להוציא מהמקרר ולחתוך ל 3 חלקים.


4

לרדד ולחרוץ לעיגולים .


5

לשים בכל עיגול 2 דובדבנים וחצי כפית סוכר (אפשר פחות) וסוגרים בצורת חצי ירח.


6

לבלש את המיץ של הדובדבנים עם חצי כוס סוכר וכף קורנפלור עד לרתיחה .


7

לכבות את האש ולתת להתקרר מעט.


8

לבשל את הכיסונים לבשל בסיר מים עם קורט מלח עד שהם צפים ולהוציא ישר לסירופ של הדובדבנים..


9

ניתן להגיש עם כף שמנת חמוצה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים