לןגן

ורניקי דובדבנים vareniki

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 12/06/2020 | 08:35
ורניקי דובדבנים vareniki

תקציר המתכון: מתכון של אלינה אורמן מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הקמח עם המים, הביצה והמלח עד לקבלת בצק אחיד

  2. לתת לו לנוח לפחות 10 דקות עטוף במקרר.

  3. להוציא מהמקרר ולחתוך ל 3 חלקים

  4. לרדד ולחרוץ לעיגולים

  5. לשים בכל עיגול 2 דובדבנים וחצי כפית סוכר (אפשר פחות) וסוגרים בצורת חצי ירח

  6. לבלש את המיץ של הדובדבנים עם חצי כוס סוכר וכף קורנפלור עד לרתיחה

  7. לכבות את האש ולתת להתקרר מעט

  8. לבשל את הכיסונים לבשל בסיר מים עם קורט מלח עד שהם צפים ולהוציא ישר לסירופ של הדובדבנים.

  9. ניתן להגיש עם כף שמנת חמוצה