ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מצרכים הדרושים לבלילה של לקרפים:
-
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנת הבלילה של הקרפים.
-
2
1)מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה.
-
3
.
-
4
2) שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה.
-
5
ומטגנים מצד לצד כדקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה.
-
6
3) מערבבים את כל החומרים של המלית עד שאין גושים.
-
7
.
-
8
4)שמים על שולחן עבודה קרפ.
-
9
מורחים כמה כפות מלית על כל קרם מפזרים אגוזי מלך.
-
10
מתחילים בגלגול אחד ואז מקפלים את שני הצדדים וממשיכים לגלגל עד הסוף.
-
11
צורת ההגשה .
-
12
אפשר לפזר אבקת סוכר או לזלף סירופ שוקולד ולפזר אגוזי מלך .
-
13
שומרים במקרר כמובן ומחממים דקה במיקרוגל או על הפלטה .
-
14
בתאבון!!!.
-
15
אפשר להגיש חם וגם קר אבל חם הכי טעים.
1
אופן ההכנת הבלילה של הקרפים.
2
1)מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה.
3
.
4
2) שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה.
5
ומטגנים מצד לצד כדקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה.
6
3) מערבבים את כל החומרים של המלית עד שאין גושים.
7
.
8
4)שמים על שולחן עבודה קרפ.
9
מורחים כמה כפות מלית על כל קרם מפזרים אגוזי מלך.
10
מתחילים בגלגול אחד ואז מקפלים את שני הצדדים וממשיכים לגלגל עד הסוף.
11
צורת ההגשה .
12
אפשר לפזר אבקת סוכר או לזלף סירופ שוקולד ולפזר אגוזי מלך .
13
שומרים במקרר כמובן ומחממים דקה במיקרוגל או על הפלטה .
14
בתאבון!!!.
15
אפשר להגיש חם וגם קר אבל חם הכי טעים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים