לןגן

קרפ צרפתי במילוי גבינת שמנת מוגש גם חם וגם קר עם סירופ שוקולד ואגוזי מלך

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 10/05/2020 | 19:59
קרפ צרפתי במילוי גבינת שמנת מוגש גם חם וגם קר עם סירופ שוקולד ואגוזי מלך

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת טעים אש 🔥🔥🔥

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים הדרושים לבלילה של לקרפים:

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת הבלילה של הקרפים

  2. 1)מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה

  3. 2) שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה

  4. ומטגנים מצד לצד כדקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה

  5. 3) מערבבים את כל החומרים של המלית עד שאין גושים

  6. 4)שמים על שולחן עבודה קרפ

  7. מורחים כמה כפות מלית על כל קרם מפזרים אגוזי מלך

  8. מתחילים בגלגול אחד ואז מקפלים את שני הצדדים וממשיכים לגלגל עד הסוף

  9. צורת ההגשה

  10. אפשר לפזר אבקת סוכר או לזלף סירופ שוקולד ולפזר אגוזי מלך

  11. שומרים במקרר כמובן ומחממים דקה במיקרוגל או על הפלטה

  12. בתאבון!!!

  13. אפשר להגיש חם וגם קר אבל חם הכי טעים