הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון לנשיקות: .
שוקלים כמות של חלבונים ושמים פי שתים מכמות זו סוכר וממיסים על בן מארי תוך כדי ערבוב מתמיד!!! ממיסים עד שהסוכר נמס. בודקים עם כאשר מכניסים אצבע נקיה- אין גרגירי סוכר זה לוקח בערך עשר דקות. .
לאחר מכן מקציפים כדקה ומוסיפים כף קורנפלור. .
וממשיכים להקציף עשר דקות על מהירות גבוהה. .
אם רוצים- מוסיפים צבע מאכל. מזלפים על תבנית עם איזה צנטר שרוצים ואופים על 90 מעלות עד שהנשיקות יבשות לגמרי בין שלוש שעות לארבע שעות תלוי בגודל. .
בהצלחה!!!!.