לןגן

נשיקותתת

מאת: רבקי בלפולסקי, פורסם: 30/03/2020 | 12:03
נשיקותתת

תקציר המתכון: כיף להכין וכיף לאכול וכיף שלא ניזרק חלבונים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון לנשיקות:

  2. שוקלים כמות של חלבונים ושמים פי שתים מכמות זו סוכר וממיסים על בן מארי תוך כדי ערבוב מתמיד!!! ממיסים עד שהסוכר נמס. בודקים עם כאשר מכניסים אצבע נקיה- אין גרגירי סוכר זה לוקח בערך עשר דקות.

  3. לאחר מכן מקציפים כדקה ומוסיפים כף קורנפלור.

  4. וממשיכים להקציף עשר דקות על מהירות גבוהה.

  5. אם רוצים- מוסיפים צבע מאכל. מזלפים על תבנית עם איזה צנטר שרוצים ואופים על 90 מעלות עד שהנשיקות יבשות לגמרי בין שלוש שעות לארבע שעות תלוי בגודל.

  6. בהצלחה!!!!