אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

1,676
צפיות

קינוח פצפוצי אורז ושוקולד

המתכון של
קינוח פצפוצי אורז ושוקולד

קינוח מתוק, קל להכנה ומזכיר את "טעמי"

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם שוקולד חלב.
  • 2 כוסות פצפוצי אורז.
  • 2 כפות סילאן.
אופן ההכנה
  • 1

    להמיס במיקרוגל בפולסים, 200 גרם שוקולד חלב .


  • 2

    להבריש תבנית סיליקון בשוקולד המומס (בעזרת מברשת סיליקון), שכל התבנית תהיה מכוסה בשוקולד.


  • 3

    מכניסים למקפיא למשך 10 דקות.


  • 4

    בינתיים לקחת 2 כוסות פצפוצי אורז עם 2 כפות סילאן ואת יתר השוקולד המומס ולערבב הכל יחד.


  • 5

    להוציא את תבנית הסיליקון מהמקפיא ולמלא את שקעי התבנית. לדחוס היטב עם כפית ולהחזיר למקפיא לעוד 10 דקות.


  • 6

    להוציא את הקינוח מתבנית הסיליקון ולשמור במקרר.


  • 7

    בתאבון ! .


1

להמיס במיקרוגל בפולסים, 200 גרם שוקולד חלב .


2

להבריש תבנית סיליקון בשוקולד המומס (בעזרת מברשת סיליקון), שכל התבנית תהיה מכוסה בשוקולד.


3

מכניסים למקפיא למשך 10 דקות.


4

בינתיים לקחת 2 כוסות פצפוצי אורז עם 2 כפות סילאן ואת יתר השוקולד המומס ולערבב הכל יחד.


5

להוציא את תבנית הסיליקון מהמקפיא ולמלא את שקעי התבנית. לדחוס היטב עם כפית ולהחזיר למקפיא לעוד 10 דקות.


6

להוציא את הקינוח מתבנית הסיליקון ולשמור במקרר.


7

בתאבון ! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים