הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהמיס במיקרוגל בפולסים, 200 גרם שוקולד חלב .
להבריש תבנית סיליקון בשוקולד המומס (בעזרת מברשת סיליקון), שכל התבנית תהיה מכוסה בשוקולד.
מכניסים למקפיא למשך 10 דקות.
בינתיים לקחת 2 כוסות פצפוצי אורז עם 2 כפות סילאן ואת יתר השוקולד המומס ולערבב הכל יחד.
להוציא את תבנית הסיליקון מהמקפיא ולמלא את שקעי התבנית. לדחוס היטב עם כפית ולהחזיר למקפיא לעוד 10 דקות.
להוציא את הקינוח מתבנית הסיליקון ולשמור במקרר.
בתאבון ! .